Rocky sätter sin prägel på vår husbil.

Hej och Välkommen till Guttstabacken's Kennels hemsida

Vi har fött upp Dvärgschnauzer peppar och salt i snart 19 år nu och vi stortrivs med rasen. Det är en lagom stor hund med massor av motor. Det bästa med rasen är att det går finfint att ha inte bara en Dvärgschnauzer hemma utan gärna två.

Viktigt att veta är att detta är en trimhund som kräver en kontinuerlig pälsvård. Vi föder upp max två kullar per år beroende på hur vi har tid och vilka tikar vi har i kenneln som det passar att de får en kull. Jag, Karin jobbar som syslöjdsfröken i Arboga och min man är hemma om dagarna med våra hundar.

Hemma i kenneln har vi:

"Rocky" Den Schwarzen Wirbel Optimal Decision import Ryssland. Mac testad UA 2017 "Ebba" Miniflash Maybeline, köpt av Puck Simenstad Värmdö.

Dessutom har vi en del hundar både tikar och hanhundar ute på foder.

"Doris" Guttstabacken's Kajsa mor Carmen far "Rico" Let it be de Trufas Negras även han import Argentina, ägs av Yvonne Broberg New Eras Kennel. Mac testad UA 2016 

Guttstabacken's Q-Kung Napoleon som bor hos Elin och Martin i Köping. Guttstabacken´s Torbjörn "Tyrion" bor hos Elin och Martin i Köping.

Guttstabacken´s Svante "Sixten" som bor i Köping Guttstabacken´s Tuva som bor hos Mayvor i Köping.

Guttstabacken's Vera "Maja" som bor hos Ulla i Köping

Självklart föder vi upp våra valpar allt enl SKKs regler samt att de är ögonlysta och att jag erbjuder minst två trimningar etc. etc

Min kennel Guttstabacken's kennel kom till av en slump.

År 2001 fick jag en fodertik från Falkendal’s Kennel i Örebro Falkendal’s Aelly (Fia). Tanken var att jag ville ha en liten hund som kunde sitta i mitt knä, därför föll Dvärgschnauzer mig på läppen.

Uppfödaren tog sina två valpkullar efter henne blev hon min. Fia var en mycket duktig valptik därför blev det så att jag tog egna kullar efter henne.

Allt gick jättebra men tanken att sälja valparna utan kennelnamn gick bara inte, därför kom min lilla kennel till. Själva namnet var inte lätt att hitta på. Resultatet blev Guttstabacken eftersom vi bor i ett område som heter Guttsta och det är en liten backe ner från Köping innan man svänger av på vår gata Rabovägen. Efter ett tag när jag skulle försöka hitta på en bra logga till namnet slog det mig, varför inte använda en bra produkt som passar till namnet. Jag ringde till bryggeriet Guttsta Källa eftersom jag visste att de tidigare ägarna till Guttsta Bryggeri jobbar där. Snälla som de är fick jag låna två gamla drickabackar.

På drickabackarna står det Guttsta Bryggeri med en härlig grön färg. I den stoppade jag ner mina hundar och loggan var färdig.

Kommentarer

15.02.2022 17:36

Karin Wessén

Hej och tyvärr inte men vi har en fyraveckors hanvalp till salu.
Hör gärna av dig!

15.02.2022 16:52

Anders Broström

Hej Karin!
Jag och min fru är intresserade av en omplacering när du får någon.
Vi har haft 2 st skäggisar och har hjälpt Anna Persson med Hexa och Leia samt Kristina Cejvan med Ziggy vid behov .
Mvh

20.12.2021 14:03

Johan Abrahamsson

Hej,

jag och min sambo är intresserad av en peppar/salt dvärgschanuzer tik.
Har ni kull på gång ?

20.12.2021 16:26

Karin Wessen

Hej och ja vi har valpar på gång.
Ring mig gärna är du snäll

27.09.2021 05:54

Karin

Hej och ja faktiskt! Om allt går vägen så kommer Maja att valpa i början av december.

26.09.2021 20:02

Irene Lindgren

Hej Karin!
Har du planerat ngn valpkull
Vi har en dvärgschnauser tjej och vill ha en tjej till
Bor i Himmeta